Maatregelen mbt Coronavirus

Je bent welkom in mijn fijne praktijkruimte aan het Spaarne, er zijn geen beperkingen in mijn werkveld. Als je daar niet voor voelt: online sessies (met een beveiligde video-verbinding) blijven ook mogelijk. Het tarief voor een online sessie is hetzelfde als voor een afspraak in de praktijk.

Is het mogelijk een intakegesprek in te plannen of een vervolgafspraak te maken?
Jazeker. In de praktijk tref ik de nodige maatregelen om veilig te kunnen werken, volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt het volgende in:

  • We houden te allen tijde de 1,5 meter afstand in acht
  • We schudden geen handen maar groeten elkaar op een andere manier
  • Je mag zelf je jas ophangen ;-))
  • Ik wil je vragen direct na binnenkomst goed je handen te wassen
  • Tussen de sessies door ventileer ik regelmatig de ruimte

Zeg de afspraak alsjeblieft af als je verkouden bent, ook als je alleen lichte klachten hebt. Ik doe dat ook.

Ik kom liever niet naar de praktijk, wat nu?
Zie je het niet zitten om naar de praktijk te komen dan kunnen we videobellen. In de afgelopen tijd hebben zowel cliënten als ik ervaren dat een online sessie beslist niet onderdoet voor face-to-face contact. 
Ik gebruik hiervoor het heel gemakkelijk werkende en AVG-veilige Whereby. Het enige dat je ervoor nodig hebt is een computer, tablet, laptop of eventueel telefoon met camera.
De kosten zijn hetzelfde als bij een sessie in de praktijkruimte. 
Je bent van harte welkom om het een keer zelf te ervaren.

Aarzel niet om bij vragen contact met mij op te nemen.