Stress Release

Ons dagelijks leven is drukker dan ooit.  Er wordt veel van ons gevraagd, zowel lichamelijk als geestelijk. We gaan daarbij maar al te makkelijk over onze grenzen heen.
Stress Release biedt je de mogelijkheid even uit die dagelijkse drukte te stappen en te ervaren hoe het met je is. Je leert contact te maken met je lichaam en aanwezige spanning te herkennen en los te laten. Zo komt er meer ruimte voor plezier en levendigheid.

Samen met Esther Johannink, biodynamisch therapeut te Groningen, geef ik op zaterdag 13 oktober een workshop Stress Release in Groningen. Deze workshop is een kennismaking met de cursus Stress Release (voorheen Bio Release), die dit najaar in de stad Groningen zal worden gegeven. We maken gebruik van oefeningen gericht op lichaam, adem en bewustwording. Daarnaast krijg je uitleg over een stress release massage en oefen je deze met een andere deelnemer.

Kortom: een heerlijke middag voor jezelf, waarbij je met je eigen lijf kunt ervaren wat stress release voor je kan betekenen.

Kom ook en ontmoet jezelf!

 

Datum: zaterdag 13 oktober 13.30–17.30 (inloop vanaf 13 uur)
Plaats: Studio Moesstraat, Moesstraat 47, 9717 JV Groningen
Prijs: € 45 (stadjerspas / studentenpas € 35)
Trainers: Esther Johannink & Liesbeth de Wit
Informatie en aanmelden: zie mijn gegevens bij contact of ejohannink68@gmail.com, tel. 050 – 526 78 92 / 06 – 34 23 75 76